Velkommen til Feriefondens hjemmeside

Du kan - i alle døgnets 24 timer - logge dig på hjemmesiden via dit tjenestenummer, det eneste du behøver er adgang til internettet. 

Første gang du logger på er det vigtigt, at du går på "Min side" for at ajourføre dine personlige oplysninger. Systemet kræver, at der står en emailadresse, for at du efterfølgende kan logge på igen.

På hjemmesiden finder du en nærmere beskrivelse og billeder af de enkelte ferieboliger. Her finder du også en kalender, der viser en oversigt over ledige perioder.

Husk at når du overgår til efterløn eller pension, så kan du stadig leje ferieboliger ved Esbjerg Kommunes Feriefond. Dette kræver blot en tilrettelse i systemet, så ret henvendelse til Feriefonden Sekretariat, hvis du stadig ønsker at have muligheden for at leje.
 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit navn og dit Tjeneste nummer.
  • Navn :
  • Tjenestenr./ kode :
  • Første gang du logger ind, er kodeordet dit Tjenestenummer. Vi anbefaler du efterfølgende ændre din kode.

Login problemer?

Hvis du logger på for første gang, er din kode dit tjenestenummer, som du finder i øverste højre hjørne på din lønseddel.

Pensionister logger på med et telefonnummer som adgangskode. Dette kræver at du henvender dig til Feriefondens sekretariat ved overgang til efterløn/pension, så vi kan få lavet en tilretning.

Telefon: 7616 4999